1

Μαραθώνιος Ναυπλίου 2019 Πολιτιστικές Διαδρομές: Πρόγραμμα Επισκέψεων σε Αρχαιολογικούς Χώρους, Μουσεία και στο Ιστορικό Ναύπλιο.

Επειδή ο Μαραθώνιος Ναυπλίου πιστεύει ακράδαντα ότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός, καλεί όλους τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τους Αρχαιολογικούς Θησαυρούς και τα Μνημεία της Αργολίδας μέσα από το Πρόγραμμα Επισκέψεων σε Αρχαιολογικούς Χώρους, Μουσεία και στο Ιστορικό Ναύπλιο, της Διοργάνωσης!

Το πρόγραμμα παρέχει έκπτωση επί της τιμής εισιτηρίου εισόδου καθώς και δωρεάν μεταφορά στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία που βρίσκονται εκτός της πόλης του Ναυπλίου.

ΌΛΟΙ οι ενδιαφερόμενοι και τα συνοδευτικά τους πρόσωπα, μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα επισκέψεων με την επίδειξη της ειδικής διαπίστευσης ‘Συμμετέχω’ της Διοργάνωσης η οποία θα διατίθεται στο κέντρο εγγραφών κατά την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής.

Το πολιτιστικό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Αρχαιολογικοί χώροι & Μνημεία Μουσεία & Χώροι Ενδιαφέροντος
·         Μυκήνες

·         Επίδαυρος

·         Τίρυνθα- Δενδρά- Μιδέα

·         Φρούριο Παλαμηδίου

·         Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου

·         Πολεμικό Μουσείο Ναυπλίου

·         Πελοποννησιακό Λαογραφικό Μουσείο

·         Εθνική Πινακοθήκη- Παράρτημα Ναυπλίου

·         Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ‘Ο Παλαμήδης’

 

Έξτρα προσφορά: βόλτα με το τρενάκι ή περίπατο με συνοδεία! Γνωρίστε το Ιστορικό Κέντρο του Ναυπλίου!

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας και του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου ‘Ο Παλαμήδης’ καθώς και με την ευγενική υποστήριξη της ΚΤΕΛ Αργολίδας.

O 6ος Μαραθώνιος Ναυπλίου είναι σήμερα η τρίτη μαζικότερη αθλητική Διοργάνωση στην χώρα μας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία αξέχαστη δρομική εμπειρία με φόντο το Παλαμήδι, ένα από τα σημαντικότερα μνημεία βενετσιάνικης οχυρωματικής αρχιτεκτονικής. στην Ελλάδα, την εξαιρετική παραλιακή οδό με φόντο το σήμα κατατεθέν του Ναυπλίου, την κάστρο-νησίδα Μπούρτζι, και την παλαιά πόλη, το Ιστορικό Ναύπλιο!

Η διαδρομή των αγώνων είναι πιστοποιημένη από τον ΣΕΓΑΣ και την AIMS (Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων) και ο αγώνας τελείται υπό την αιγίδα του ΠΣΑΤ, του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και του ΕΟΤ.

Προσοχή: την ημέρα των αγωνιστικών εκδηλώσεων πετάμε τα πλαστικά μπουκάλια μας στους κάδους ανακύκλωσης. Ας προστατέψουμε το φυσικό περιβάλλον που φιλοξενεί τον αγώνα μας! #goEco

Από το Γραφείο Τύπου

Δείτε το επίσημο βίντεο των αθλητικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο στις 4 Μαρτίου 2018: https://www.youtube.com/watch?v=KuAuFFER6GE&feature=youtu.be

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email