[ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ]

Υποστηρίζουμε

ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

Η Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου είναι αφιερωμένη στο κοινωνικό έργο του Συλλόγου ‘ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ’.

Ο Σύλλογος ‘ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ’ αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ‘ΕΛΠΙΔΑ’ προς τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα και τις οικογένειές τους.

Πρωταρχικός στόχος του Συλλόγου ‘ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ’ είναι η λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών για να καλύψει τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στεγάζεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων ‘Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ’.

Διαδίδουμε το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ‘ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ’

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Η Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου στηρίζει το κοινωνικό έργο και την προσφορά στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου ΝαυπλίουΟίκος Ευγηρίας Μαρία Ράδου.

Διεύθυνση: Αμυμώνης 22, Ναύπλιο 211 00

Τηλέφωνο: 2752 028480

 

ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ !!!

SPECIAL OLYMPICS HELLAS

Αποστολή των Special Olympics είναι να προσφέρουν, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, δυνατότητες προπόνησης και συµµμετοχής σε αγώνες, σε παιδιά και νέους µε διανοητική αναπηρία, σε ένα φάσμα ολυμπιακών αθλημάτων.

Ταυτόχρονα τους δίνουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν σωματικά, διανοητικά, κοινωνικά και πνευματικά, μοιραζόμενοι τη χαρά που ο αθλητισμός προσφέρει, σε ένα περιβάλλον σεβασμού και αποδοχής.

Τα Special Olympics Ελλάς με ένα σημαντικό αριθμό αθλητών & αθλητριών, με χαρά και ενθουσιασμό συμμετέχουν κάθε χρόνο στον Μαραθώνιο Ναυπλίου, και συγκεκριμένα στον αγώνα δρόμου 2,5 χλμ. για όλους!

Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους και χαιρόμαστε ιδιαίτερα να τους έχουμε κοντά μας!

Καλωσορίζουμε την ομάδα των Special Olympics Ελλάς στο Ναύπλιο!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Special Olympics Hellas

ΑΣΑΕΔ

Το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) είναι επιφορτισμένο με θέματα που αφορούν τον αθλητισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας της Ελλάδας. Το ΑΣΑΕΔ είναι μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Στρατιωτικού Αθλητισμού. Είναι υπεύθυνο για την εκπροσώπηση των αντίστοιχων ομάδων και μεμονωμένων αθλητών σε διεθνείς διοργανώσεις. Μαζί με το ΑΣΑΕΔ διοργανώνουμε παράλληλα με τον Μαραθώνιο Ναυπλίου και τον Στρατιωτικό Ημιμαραθώνιο – military Halfmarathon.