[ΟΔΗΓΟΣ ΔΡΟΜΕΑ]

Διαδρομές Αγώνων

Αφετηρία / Τερματισμός

Η εκκίνηση και οι τερματισμοί όλων των αγώνων δρόμου θα πραγματοποιηθούν στον οριοθετημένο χώρο μπροστά από την είσοδο του Κάστρου επί της οδού 25ης Μαρτίου.

Οι υποστηρικτικές λειτουργίες όλων των αγωνισμάτων βρίσκονται στον οριοθετημένο χώρο μπροστά από την είσοδο του Κάστρου επί της οδού 25ης Μαρτίου.

Διαδρομή Αγώνων

Η διαδρομή του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21,100 χλμ.) ξεκινά με την εκκίνηση επί της οδού 25ης Μαρτίου. Οι δρομείς συνεχίζουν λοξά αριστερά προς την Λεωφόρο Ασκληπιού έως και τον κόμβο Αγίας Ελεούσας όπου και πραγματοποιούν αναστροφή. Στη συνέχεια επιστρέφουν προς την πόλη από την Λεωφόρο Ασκληπιού, στρίβουν λοξά δεξιά στην Σιδηράς Μεραρχίας και έπειτα δεξιά στην Βασιλέως Παύλου. Διατρέχουν την επαρχιακή οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου όπου και πραγματοποιούν αναστροφή μετά την γέφυρα του ποταμού Ίναχου. Επιστρέφουν από τον ίδιο δρόμο με κατεύθυνση προς Ναύπλιο. Στρίβουν δεξιά προς το λιμάνι ακολουθώντας την παραλιακή γραμμή. Τέλος, στρίβουν αριστερά στην Πολυζωίδη και τερματίζουν στο ίδιο σημείο.

Τα 5 χλμ. ξεκινούν με την εκκίνηση επί της οδού 25ης Μαρτίου. Οι δρομείς συνεχίζουν λοξά αριστερά προς την Λεωφόρο Ασκληπιού έως και το ύψος του Σκλαβενίτη όπου και πραγματοποιούν αναστροφή. Στη συνέχεια επιστρέφουν προς την πόλη από την Λεωφόρο Ασκληπιού, στρίβουν λοξά δεξιά στην Σιδηράς Μεραρχίας και έπειτα αριστερά στην Πολυζωίδη και τερματίζουν στο ίδιο σημείο.

Τα 2,5 χλμ. ξεκινούν με την εκκίνηση επί της οδού 25ης Μαρτίου. Οι δρομείς συνεχίζουν λοξά αριστερά προς την Λεωφόρο Ασκληπιού όπου και πραγματοποιούν αναστροφή πριν το στρατόπεδο. Στη συνέχεια επιστρέφουν προς την πόλη από την Λεωφόρο Ασκληπιού, στρίβουν λοξά δεξιά στην Σιδηράς Μεραρχίας και έπειτα αριστερά στην Πολυζωίδη και τερματίζουν στο ίδιο σημείο.

Χάρτες Διαδρομών

Χάρτης
Διαδρομών

Χάρτης
Διαδρομών