[ΟΔΗΓΟΣ ΔΡΟΜΕΑ]

Διαδρομές Αγώνων

Αφετηρία / Τερματισμός

Η εκκίνηση του Μαραθώνιου και Ημιμαραθώνιου δρόμου θα πραγματοποιηθεί μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια και συγκεκριμένα επί της οδού Ανδρέα Συγγρού.

Η εκκίνηση των αγώνων των 5 και 2,5 χλμ. θα πραγματοποιηθεί στην παραλιακή Λεωφόρο Μπουμπουλίνας μπροστά από την πλατεία Φιλελλήνων.

Οι τερματισμοί όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν στον οριοθετημένο χώρο μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια.

Οι υποστηρικτικές λειτουργίες όλων των αγωνισμάτων βρίσκονται στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια επί της οδού Αμαλίας.

Διαδρομή Αγώνων

Η διαδρομή του Μαραθωνίου δρόμου (42,195 χλμ.) αποτελείται από δυο στροφές από την διαδρομή του Ημιμαραθώνιου.

Η διαδρομή του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21,100 χλμ.) ξεκινά με την εκκίνηση στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια και στην συνέχεια, οι δρομείς συνεχίζουν αριστερά στην παραλιακή οδό Μπουμπουλίνας μέχρι και την πλατεία Φιλελλήνων όπου και πραγματοποιούν αναστροφή στο parking του λιμανιού από το άνοιγμα της νησίδας.

Στη συνέχεια επιστρέφουν και συνεχίζουν την πορεία τους προς τη Νέα Κίο από την παραλιακή οδό Ναυπλίου – Ν. Κίου και πραγματοποιούν αναστροφή πριν την συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης πριν την γέφυρα του ποταμού Ίναχου.

Επιστρέφουν από τον ίδιο δρόμο με κατεύθυνση προς Ναύπλιο και από τις οδούς Βασιλέως Παύλου, Σιδηράς Μεραρχίας και Λεωφόρος Ασκληπιού οδηγούνται στον κόμβο Αγίας Ελεούσας όπου και πραγματοποιούν αναστροφή.

Αμέσως μετά, οι δρομείς επιστρέφουν προς την πόλη από την Λεωφόρο Ασκληπιού και τέλος, από την οδό Κύπρου και 25ης Μαρτίου, στρίβουν δεξιά στην Ανδρέα Συγγρού και τερματίζουν στο ίδιο σημείο.

Τα 5 χλμ. έχουν εκκίνηση μπροστά από την πλατεία Φιλελλήνων. Οι συμμετέχοντες συνεχίζουν ευθεία στην παραλιακή οδό Μπουμπουλίνας και στρίβουν λοξά δεξιά στην οδό Θεσσαλονίκης και έπειτα αριστερά στην οδό Σιδηράς Μεραρχίας. Οι δρομείς συνεχίζουν από την Λεωφόρο Ασκληπιού και πραγματοποιούν αναστροφή μετά το Φουγάρο. Επιστρέφουν και πάλι από την Λεωφόρο Ασκληπιού προς το κέντρο του Ναυπλίου και αμέσως μετά από την οδό Κύπρου και 25ης Μαρτίου στρίβουν δεξιά στην Ανδρέα Συγγρού και τερματίζουν μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια.

Τα 2,5 χλμ. έχουν εκκίνηση μπροστά από την πλατεία Φιλελλήνων. Οι συμμετέχοντες, συνεχίζουν ευθεία στην παραλιακή οδό Μπουμπουλίνας και στρίβουν λοξά δεξιά στην οδό Θεσσαλονίκης και έπειτα αριστερά στην οδό Σιδηράς Μεραρχίας. Οι δρομείς συνεχίζουν από την Λεωφόρο Ασκληπιού και πραγματοποιούν αναστροφή στο άνοιγμα της νησίδας στην συμβολή με την οδό Μπούτου. Επιστρέφουν και πάλι από την Λεωφόρο Ασκληπιού προς το κέντρο του Ναυπλίου και στην συνέχεια από την οδό Κύπρου και 25ης Μαρτίου στρίβουν δεξιά στην Ανδρέα Συγγρού και τερματίζουν μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια.

Χάρτες Διαδρομών - Υψομετρικά

Χάρτης
Διαδρομών

Ημιμαραθώνιος
Χάρτης & Υψομετρικό

Μαραθώνιος
Χάρτης & Υψομετρικό

Χάρτης
Διαδρομών