[ΟΔΗΓΟΣ ΔΡΟΜΕΑ]

Όροι συμμετοχής

Όριο Ηλικίας

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Ημιμαραθώνιο δρόμο θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Στα 5 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του. Τέλος, στον αγώνα δρόμου των 2,5 χλμ. μπορούν να μετέχουν δρομείς άνω των 7 ετών (Ά Δημοτικού).

Στον αγώνα των 5 χλμ. μετέχουν οργανωμένα και οι Μαθητές των Γυμνασίων – Λυκείων.

Στον αγώνα των 2,5 χλμ. μετέχουν οργανωμένα και οι Μαθητές των Γυμνασίων και των Δημοτικών Σχολείων (Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξη).

Ανήλικοι συμμετέχοντες κάτω των 10 ετών πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα κατά τη συμμετοχής τους.

Για παιδιά κάτω των 7 ετών (δηλαδή μικρότερα της Α’ Δημοτικού) δεν πραγματοποιείται εγγραφή. Εγγραφή πραγματοποιεί μόνο ο κηδεμόνας με ατομική αίτηση συμμετοχής, και κατά τον αγώνα συνοδεύει τον ανήλικο υπό την προσωπική του φροντίδα και ευθύνη.

Χρονικό Όριο

Το χρονικό όριο τερματισμού για τον Ημιμαραθώνιο είναι οι τρείς (03:00) ώρες, για τα 5 χλμ. είναι η μία (01:00) ώρα και για τα 2,5 χλμ. είναι τα τριάντα (00:30) λεπτά.

Χρήση αριθμού συμμετοχής άλλου δρομέα

Το πακέτο συμμετοχής του κάθε δρομέα είναι προσωπικό. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχοντας πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον αριθμό άλλου δρομέα κατόπιν συνεννόησης και συναίνεσης του εγγεγραμμένου, υποχρεούται να ενημερώσει το Κέντρο Εγγραφών και να συμπληρώσει αίτηση εγγραφής.

Εγγραφές & Επιστροφή Χρημάτων

Η περίοδος εγγραφών θα ξεκινήσει στις 2 Δεκεμβρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020.

Εγγραφές θα πραγματοποιηθούν και στο Κέντρο Εγγραφών εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες συμμετοχές.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  1. Οι εγγραφές ενδέχεται να ολοκληρωθούν νωρίτερα σε περίπτωση που εξαντληθούν οι διαθέσιμες θέσεις.
  2. Μία εγγραφή θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει καταβληθεί και το ποσό της συνδρομής.

Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής της συνδρομής μετά από τη διεξαγωγή του αγώνα σε περίπτωση που κάποιος δεν λάβει τελικά, μέρος σε αυτόν.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη την προκήρυξη.