[ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ]

Μετακίνηση & Διαμονή

Μετακίνηση

Η ΚΤΕΛ Α.Ε. Αργολίδας είναι ο επίσημος φορέας μετακίνησης της Διοργάνωσης παρέχοντας έκπτωση 50% στην μετακίνηση των δρομέων από και προς το Ναύπλιο.

Η έκπτωση ισχύει από Παρασκευή πριν τον αγώνα έως και Δευτέρα αμέσως μετά τον αγώνα.
Προκειμένου να λάβετε την έκπτωση παρακαλείστε, να προσκομίσετε στα εκδοτήρια της ΚΤΕΛ Αργολίδας εκτυπωμένο το e-mail ολοκλήρωσης της εγγραφής σας μαζί με την ταυτότητά σας ή εναλλακτικά να εκδώσετε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας μέσα από το: https://eticket.ktelargolida.gr/gr με τη χρήση του κωδικού εγγραφής σας.

Tip: Η ΚΤΕΛ Αργολίδας προκειμένου να εξυπηρετήσει τους δρομείς του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου Δρόμου, έχει δρομολογήσει έκτακτο πρωινό δρομολόγιο από την Αθήνα την Κυριακή του αγώνα, στις 5:30. Κλείστε το εισιτήριό σας εγκαίρως!

Διαμονή

Τα καταλύματα Ναυπλίου προσφέρουν ειδικές τιμές σε όλους τους συμμετέχοντες για τη διαμονή τους κατά την περίοδο διεξαγωγής της Διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, η Οργανωτική Επιτροπή έχει συνάψει συμφωνία συνεργασίας με το Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων Ναυπλίου ‘Ξένιος Δίας’, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού και το ξενοδοχείο ‘ΑΜΑΛΙΑ’ Ναυπλίου.

Αναλυτικά οι παροχές:

  • 40% έκπτωση στη διαμονή στο επίσημο Ξενοδοχείο της Διοργάνωσης ΑΜΑΛΙΑ Ναυπλίου.
    Η κάθε κράτηση θα γίνεται απευθείας από τους ενδιαφερόμενους με επικοινωνία στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ΑΜΑΛΙΑ τηλ: 210-6072000, ή στα τηλέφωνα του Ξενοδοχείου 27520-24400, website: http://amaliahotelnafplio.gr/
  • 20% έκπτωση στη διαμονή σε όλα τα καταλύματα του Συλλόγου Ξένιος Δίας μετά από απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάλυμα και δωρεάν διαμονή την Κυριακή για όσους κλείσουν τη διαμονή τους από Παρασκευή. Ακολουθήστε το link για τα Καταλύματα Συλλόγου Ξένιος Δίας.

Late check out για όλους, την Κυριακή των αγωνιστικών εκδηλώσεων!

Για περισσότερα καταλύματα στην πόλη του Ναυπλίου και πλησίον, ακολουθείστε το link:

http://www.nafplio.gr/diamonimenu.html

Καταλύματα Συλλόγου Ξένιος Δίας