[ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΠΙΣΚΕΠΤΗ]

Παράλληλες Εκδηλώσεις

Pasta Party

Από τον Μαραθώνιο Ναυπλίου δεν θα μπορούσε να λείπει ένα pasta party! Κάθε χρόνο οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να γεμίσουν με ενέργεια και… υδατάνθρακες στο Pasta Party που πραγματοποιείται στο ΦΟΥΓΑΡΟ με συμβολική συνδρομή. Αμέσως μετά το Pasta Party ακολουθεί μουσική εκδήλωση!

To Pasta Party θα λάβει χώρα το Σάββατο, παραμονή του αγώνα στις 18:30 στο ΦΟΥΓΑΡΟ.

Σας περιμένουμε!

Μουσική στις Πλατείες

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου είναι μία δρομική γιορτή και από τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική! Για δύο μέρες η πόλη του Ναυπλίου θα είναι γεμάτη μουσικές στους δρόμους και τις πλατείες της!

Το πρόγραμμα ‘Μουσική στις πλατείες’ ξεκινά από το Σάββατο, παραμονή του Μαραθωνίου Ναυπλίου και ώρα 18:00 και συνεχίζεται δυναμικά την ημέρα των αγωνιστικών εκδηλώσεων!

Λαμπαδηδρομία

Κατά τις εκδηλώσεις του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας 2017, αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής παρέλαβε την Φλόγα του Μαραθωνίου.

Η Φλόγα του Μαραθωνίου με μια υπέρλαμπρη λαμπαδηδρομία διέτρεξε την πόλη του Ναυπλίου και άναψε τιμητικά και συμβολικά τον Βωμό μπροστά στο πολεμικό Μουσείο Ναυπλίου σημαίνοντας με αυτόν τον τρόπο την έναρξη της Διοργάνωσής μας.

Η πορεία των λαμπαδηδρόμων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Μαρτίου, παραμονή των αγωνιστικών εκδηλώσεων, με σημείο εκκίνησης το αίθριο του ΦΟΥΓΑΡΟΥ και ώρα 19:00. Στις 19:30 η λαμπαδηδρομία διέτρεξε την οδό Άργους και ώρα 20:00 κατέληξε στο Πολεμικό Μουσείο για το Άναμμα του Βωμού.

Η λαμπαδηδρομία πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευέλπιδων με πάνω από 100 Ευέλπιδες, εορτάζοντας παράλληλα με τον 5ο Μαραθώνιο Ναυπλίου και τα 190 χρόνια της λειτουργίας της από την ίδρυσή της.

Τους ευχαριστούμε θερμά!